За да поощрим въздържането от употреба на обидни и цинични думи в сайта , от 10 януари 2013 година ще има промяна в системата на наказанията , които се налагат. В какво точно ще се изразява тя , ще обясня по-долу. Първо ще ви информирам за видовете и размера на действащите в момента наказания.
Те се делят на две групи:
Обиди с употреба на вулгарни изрази
( тук влизат всички обидни думи от типа на глупак , простак , идиот и т.н.)
1 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 12 часа
2 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 24 часа
3 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 48 часа
4 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 96 часа
5 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 168 часа
6 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 240 часа
7 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 336 часа
Обиди - в чата и на писмо, но с брутален изказ, многократно повтарящи се обиди и такива на расова, полова, религиозна основа
( всички обиди включващи роднини по майчина линия , полова ориентация и агресивни действия )
1 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 24 часа
2 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 48 часа
3 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 96 часа
4 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 168 часа
5 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 240 часа
6 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 360 часа
7 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 1920 часа
От 10 януари 2013 година ще въведем следната практика : ще се пуска система , която ще обхожда масива с наказаните потребители за предния календарен месец. Всички , които са се въздържали от употребата на вулгарни и цинични изрази и не са били наказвани , ще получат намаляване на броя на съществуващите наказания с 50%.
На практика това означава следното :
1 Имате 4 наказания , не сте наказван за предния календарен месец , премахват се 2 санкции
2 Имате 7 наказания , не сте наказван за предния календарен месец , премахват се 4 санкции – закръгляме във ваша полза
Надяваме се тази практика да допринесе за по-добрата атмосфера в сайта.
Наказания за игра със скайп , за донорство и манипулиране на дневните и месечни класации на белот
Наказания за игра със скайп на потребители , които не са ВИП
1во нарушение - 30 дни бан на акаунта
2ро нарушение - 90дни бан на акаунта и другите открити - за 2ро нарушение се счита и случай, когато след 1ви бан си направи нов акаунт и продължи с некоректното поведение
3то нарушение - 1 година бан на машината + на акаунтите
Наказания за игра със скайп на потребители , които са ВИП
1во нарушение – половината от рейта + 3 дни бан на акаунта
2во нарушение - 30 дни бан на акаунта
3то нарушение - 90 дни бан на акаунта и другите открити - за 3то нарушение се счита и случай, когато след 2ри бан си направи нов акаунт и продължи с некоректното поведение
4то нарушение - 1 година бан на машината + на акаунтите
За манипулиране на класациите и донорство
1во нарушение - 2 седмици бан на акаунта , отнемане на половината рейтинг и премахване на спечелените точки за класацията
2ро нарушение - 90 дни бан на акаунта и другите открити - за 2ро нарушение се счита и случай, когато след 1ви бан си направи нов акаунт и продължи с некоректното поведение
Тези наказания може да търпят промени в зависимост от конкретния случай.
Мен ме обижда това,като ми кажат ,че аз играя със скайп.Трябва и това да се счита за обида според мен.Има някои,които направо живеят в този филм. Още на второто раздаване и почват уууу скайпери.Извинете,но на 41 съм вече, какъв скайп, обидно е !
Силно се надявам нововъведенията да функционират,защото в крайна сметка всеки езин от нас е в тоци сайт за забавление,а защо не и за разпускане след напрегнат ден.Не е приятно в последствие да търпиш ниското ниво на интелигентност на някои хора!Да не забравяме,че всичко е една игра!Надявам се да обарнете внимание върху игрите,защото цялото негативно отношение идва от нагласените игри на моменти.Дано ме разбирате какво имам на предвид!Весели празници от мен.
Новата система за наказания е преливане от пусто в празно за мен - говоря за обидите. За някои лишаването от чат е дори гордост. Имам по-добро предложение : лишавайте тези които обиждат от "рейт" - там ще заболи най много.За да води някой в класациите не е нужно да е само добър играч, но и спортсмен.Провокацията също трябва да се наказва. Бъдете безкомпромисни към хората, които нарушават добрата атмосфера.
Весели празници
така и не се намери никой който да ми обясни защо бях наказан,аз и приятелите на които изпратих текста не виждаме обида,за да си взема поука моля ВИ кажете коя е обидната дума ,
.благодаря Ви предварително
За да поощрим въздържането от употреба на обидни и цинични думи в сайта , от 10 януари 2013 година ще има промяна в системата на наказанията , които се налагат. В какво точно ще се изразява тя , ще обясня по-долу. Първо ще ви информирам за видовете и размера на действащите в момента наказания.
Те се делят на две групи:
Обиди с употреба на вулгарни изрази
( тук влизат всички обидни думи от типа на глупак , простак , идиот и т.н.)
1 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 12 часа
2 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 24 часа
3 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 48 часа
4 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 96 часа
5 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 168 часа
6 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 240 часа
7 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 336 часа
Обиди - в чата и на писмо, но с брутален изказ, многократно повтарящи се обиди и такива на расова, полова, религиозна основа
( всички обиди включващи роднини по майчина линия , полова ориентация и агресивни действия )
1 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 24 часа
2 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 48 часа
3 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 96 часа
4 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 168 часа
5 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 240 часа
6 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 360 часа
7 път без комуникация (чат и лични съобщения) за 1920 часа
От 10 януари 2013 година ще въведем следната практика : ще се пуска система , която ще обхожда масива с наказаните потребители за предния календарен месец. Всички , които са се въздържали от употребата на вулгарни и цинични изрази и не са били наказвани , ще получат намаляване на броя на съществуващите наказания с 50%.
На практика това означава следното :
1 Имате 4 наказания , не сте наказван за предния календарен месец , премахват се 2 санкции
2 Имате 7 наказания , не сте наказван за предния календарен месец , премахват се 4 санкции – закръгляме във ваша полза
Надяваме се тази практика да допринесе за по-добрата атмосфера в сайта.
Весели празници !
Екипът на Djagi.com
*************************************************************************************************************************************************
Наказания за игра със скайп , за донорство и манипулиране на дневните и месечни класации на белот
Наказания за игра със скайп на потребители , които не са ВИП
1во нарушение - 30 дни бан на акаунта
2ро нарушение - 90дни бан на акаунта и другите открити - за 2ро нарушение се счита и случай, когато след 1ви бан си направи нов акаунт и продължи с некоректното поведение
Наказания за игра със скайп на потребители , които са ВИП
1во нарушение – половината от рейта + 3 дни бан на акаунта
2во нарушение - 30 дни бан на акаунта
3то нарушение - 90 дни бан на акаунта и другите открити - за 3то нарушение се счита и случай, когато след 2ри бан си направи нов акаунт и продължи с некоректното поведение
4то нарушение - 1 година бан на машината + на акаунтите
За манипулиране на класациите и донорство
1во нарушение - 2 седмици бан на акаунта , отнемане на половината рейтинг и премахване на спечелените точки за класацията
2ро нарушение - 90 дни бан на акаунта и другите открити - за 2ро нарушение се счита и случай, когато след 1ви бан си направи нов акаунт и продължи с некоректното поведение
Тези наказания може да търпят промени в зависимост от конкретния случай.
АЗ МНОГО СЕ РАДВАМ ЗАЩОТО МИ ПИСНА ДА МЕ ОБИЖДАТ... И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ КАТО СЕ ЗАЩИТАВАМ МЕН МЕ БАДНАТ...
Мен ме обижда това,като ми кажат ,че аз играя със скайп.Трябва и това да се счита за обида според мен.Има някои,които направо живеят в този филм. Още на второто раздаване и почват уууу скайпери.Извинете,но на 41 съм вече, какъв скайп, обидно е !
това е супер благодаря
как се доказва скайп можели да ми обясните
Със запис и доклад на игрите и преглеждането им.
Силно се надявам нововъведенията да функционират,защото в крайна сметка всеки езин от нас е в тоци сайт за забавление,а защо не и за разпускане след напрегнат ден.Не е приятно в последствие да търпиш ниското ниво на интелигентност на някои хора!Да не забравяме,че всичко е една игра!Надявам се да обарнете внимание върху игрите,защото цялото негативно отношение идва от нагласените игри на моменти.Дано ме разбирате какво имам на предвид!Весели празници от мен.
Новата система за наказания е преливане от пусто в празно за мен - говоря за обидите. За някои лишаването от чат е дори гордост. Имам по-добро предложение : лишавайте тези които обиждат от "рейт" - там ще заболи най много.За да води някой в класациите не е нужно да е само добър играч, но и спортсмен.Провокацията също трябва да се наказва. Бъдете безкомпромисни към хората, които нарушават добрата атмосфера.
Весели празници
Браво !
Ок.До тук всичко ясно.А ако те обиждат без чат с пусната камера и звук.Това как се доказва .и как се наказва.
така и не се намери никой който да ми обясни защо бях наказан,аз и приятелите на които изпратих текста не виждаме обида,за да си взема поука моля ВИ кажете коя е обидната дума ,
.благодаря Ви предварително